FIM – Millennium-teknologiapalkinnon yhteistyökumppani


FIM tarjoaa yksilöllistä varainhoitoa ja monipuolisia sijoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille ja yksityishenkilöille, joilla on sijoitettavaa varallisuutta yli 100 000 euroa.

Meillä on yksi suurimmista ja kokeneimmista varainhoitotiimeistä Suomessa. Yli 20 vuoden ajan sijoitusfilosofiamme on korostanut aktiivista salkunhoitoa: tavoittelemme tuottoja, jotka ylittävät selvästi vertailuindeksien tuotot samaan aikaan, kun riskit pidetään hallinnassa.

Asiakkainamme on merkittäviä suomalaisia ja ulkomaisia instituutioita, yhdistyksiä ja yrityksiä. Toimintamme perustuu siihen, että työskentelemme tiiminä tuottaaksemme mahdollisimman paljon hyötyä asiakkaillemme. Räätälöimme palvelumme yksilöllisiin tarpeisiin ja työskentelemme asiakkaidemme kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Iloitsemme kumppanuudestamme Millennium-teknologiapalkinnon kanssa. Toisin kuin monia muita palkintoja, Millennium-palkintoa ei myönnetä elämäntyöstä. Voittaakseen palkinnon, innovaation täytyy parantaa ihmisten elämänlaatua ja tuottaa mitattavia tuloksia.

Tulosten mitattavuus ohjaa myös meidän toimintaamme, sillä olemme vastuussa asiakkaidemme varallisuudesta. Yksi osoitus siitä, miten hyvin olemme tässä onnistuneet, löytyy viimeisimmästä asiakaskyselystämme. Sen mukaan 97 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisempiä FIMiin kokonaisuudessaan kuin kilpailijoihimme.