Millennium Talks nostaa esille kiinnostavimmat puheenaiheet! Teemat linkittyvät tutkimuksen ja liiketoiminnan rajapinnoille, sinne missä innovaatiot syntyvät.

Millennium Talksin tarkoituksena on saattaa yhteen yritykset, päättäjät ja tutkijat ja pitää keskustelua yllä elämää parantavien innovaatioiden tuoreista tuulista ja mahdollisuuksista. Millennium Talks tavoittaa yleisöt  tapahtumissa ja tilaisuuksissa, podcastien ja videosarjojen kautta.

Jos haluat liittyä Tekniikan Akatemia TAF:n postituslistalle ja saada sähköpostiisi kutsut Millennium Talks -tilaisuuksiin sekä ajankohtaisimmat uutiset, tilaa uutiskirje täältä.

Millennium Talks 2020

Yhdessä Millennium-teknologiapalkinnon kumppaneiden kanssa julkaisemme Millennium Talks, with innovation leaders videosarjan. Videoissa pureudutaan tutkimuksen ja teknologisten innovaatioiden merkitykseen koko yhteiskunnan hyvinvoinnille. Kaikki videot julkaistaan Millennium Talks:n englannin kielisellä sivulla.

Sarjan juontaja Henkka Hyppönen haastattelee kumppaniorganisaatioiden asiantuntijoita, innovaattoreita ja johtajia siitä, miten nämä organisaatiot vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen. Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat tieteen ja teknologian edelläkävijöitä: Aalto-yliopisto, FIM, Halton, Metsägroup, Neste, Nokia, Outotec ja Vaisala.

Julkaisemme joka viikko uuden jakson aina huhtikuun alkuun saakka! Katso Millennium Talks, with innovation leaders tiiseri ja vaikutu! #millenniumtalks #mtp2020

 

Voit myös katsoa tiiserin YouTubessa.

 

 

Millennium Talks 20182019 

 • 14.11.2019
  Millennium Talks: Teoriasta innovaatioiksi – osaaminen ja kestävä kasvu menestyksen mahdollistajina, kutsuvierastilaisuus.
 • 28.9.2019 
  Millennium Talks Turun Tieteen päivillä: Millennium Technology Prize 2018 -voittaja Tuomo Suntola, Tiede ja tekniikka ovat ihmistä varten, Cave-teatterissa. Lue lisää Turun Tieteen päivien sivuilta.
 • 19.9.2019 
  Millennium Talks: Aalto-yliopiston ja Tekniikan Akatemia -säätiön järjestämä Falling Walls Lab -kilpailu. Lue lisää kilpailusta ja tapahtumasta englanninkielisiltä sivuiltamme.
  Lataa tästä
  tilaisuuden ohjelma.
 • 4.4.2019
  Millennium Talks -seminaari OULUSSA: Miksi innovaatioita tarvitaan?
  Lataa tästä tilaisuuden ohjelma.
 • 4.2.2019
  Millennium Talks -seminaari Kuopiossa: Osaaminen ja tieto hyötykäyttöön – teoriasta innovaatioksi. Lataa tästä tilaisuuden ohjelma
 • 9.1.2019
  Millennium Talks Helsingissä: Tieteen päivien aamukahvit – näe tiede arjessasi. Lisätietoja Tieteen päivien sivuilta
 • 29.11.2018
  Millennium Talks Helsingissä: Perustutkimuksesta kaupallisiksi innovaatioiksi – uutta kasvua ja vaikuttavuutta. Lataa tästä tilaisuuden ohjelma
 • 21.11.2018
  Millennium Talks -seminaari Jyväskylässä: Teknologisten innovaatioiden kaupallistaminen
  Lataa tästä Millennium-voittaja Tuomo Suntolan esitys. Lataa tästä tilaisuuden ohjelma.
 • 28.9.2018
  Millennium-teknologiapalkinnon 2018 voittaja Tuomo Suntola Tutkijoiden yössä
 • 23.5.2018
  Millennium-teknologiapalkinnon 2018 voittajan Tuomo Suntolan yleisöluento Aalto-yliopistossa

 

Arkisto: Millennium Talks -tilaisuudet vuosina 2013–2017