Millennium GAME-JAM-LAN

Osallistu maksuttomaan peli- ja pelinkehitystapahtumaan 2.– 4. toukokuuta!

2014_MTP_Game_JAM_LAN_004_web

Nuorten ideoima ja toteuttama Millennium GAME-JAM-LAN kokoaa pelaajat, pelinkehittäjät ja pelikulttuurista kiinnostuneet Helsingin ydinkeskustaan. Pelitapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua nuorten digitaaliseen pelikulttuuriin.  Sadan konepaikan LANeilla, Gadget Jam -pelinkehitystapahtumalla ja muulla ohjelmallaan tapahtuma on yksi suurimpia digitaaliseen pelikulttuuriin keskittyviä tapahtumia Suomessa.

Tapahtuma on ilmainen, ja kuka tahansa on tervetullut osallistumaan työpajoihin tai kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja pelaamisesta.

Kävijöillä on myös mahdollisuus kokea pelaamisen eri ulottuvuuksia vapaan pelaamisen alueella. Paikalla on pelialan startup-yrityksiä sekä teknillisten korkeakoulujen lopputöiden näyttely. LAN-tapahtumaan sekä pelinkehitystapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja ne on suunnattu yli 13-vuotiaille.

 

Järjestäjinä Tekniikan Akatemia ja Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen Pelitalo. Kumppaneina Lucid LAN Ry, eSports Challenge Oy, LUMA-keskus Suomi ja Kuuasema Oy.

TUNNELMIA VIIKONLOPUN
GAME-JAM-LANISTA

 

2014_MTP_Game_JAM_LAN_007_web

 

2014_MTP_Game_JAM_LAN_011_web2014_MTP_Game_JAM_LAN_009_web2014_MTP_Game_JAM_LAN_005_web