Alma Talentista Millennium-teknologiapalkinnon kumppani

Suomen johtava talous- ja ammattilaismedioiden julkaisija Alma Talent on Millennium-teknologiapalkinnon uusi mediakumppani. Yhteistyö Tekniikan Akatemia -säätiö TAF:n kanssa on sovittu vuosille 2020–2022.

Kumppanuudella vahvistetaan vuoropuhelua ja yhteistyötä median, teollisuuden, akateemisen maailman ja valtion eri toimijoiden välillä. Kumppanuuden ytimessä ovat innovaatiot ja kestävä kehitys. Tänä päivänä kestävät ja globaalisti merkittävät läpimurtoinnovaatiot syntyvät yhä useammin eri toimijoiden ja alojen yhteistyönä.

 

Haluamme olla mukana tukemassa Millennium-teknologiapalkintoa, sillä terve ja kestävä talous ja huomisen kilpailukyky perustuvat entistä enemmän uusien innovaatioiden syntymiseen.

 

“Olemme uutissisältöjemme ja digitaalisten palvelujemme kautta rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa, ratkaisemassa ongelmia sekä luomassa perustaa talouden kestävälle kasvulle ja yksilön vapaudelle valita. Haluamme olla mukana tukemassa Millennium-teknologiapalkintoa, sillä terve ja kestävä talous ja huomisen kilpailukyky perustuvat entistä enemmän uusien innovaatioiden syntymiseen sekä niiden mahdollistamaan rakenteiden, toimintatapojen ja liiketoimintojen uudistumiseen“, Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

Millennium-teknologiapalkinto on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville innovaatioille. Kansainvälinen palkinto on arvoltaan miljoona euroa, ja tasavallan presidentti on palkinnon suojelija. Tekniikan Akatemia TAF jakaa palkinnon joka toinen vuosi. Koronaviruspandemian siirtämänä vuoden 2020 palkinto jaetaan 18.5.2021.

Keskeisimmässä roolissa Alma Talentin mediakumppanuudessa on Tekniikka&Talous.

 

Millennium-teknologiapalkinto on ollut meille tärkeää sisältöä sen alusta lähtien.

 

”Tekniikka&Talous on insinööriluovuuden johtava äänenkannattaja Suomessa. Millennium-teknologiapalkinto on ollut meille tärkeää sisältöä sen alusta lähtien, joten tällaiseen kumppanuuteen on ilo lähteä mukaan”, Tekniikka&Talouden päätoimittaja Harri Junttila sanoo.

”Millennium-teknologiapalkinto on koko Suomen yhteinen palkinto aikamme globaaleja haasteita ratkaiseville innovaatioille. Kumppanuus Alma Talentin kanssa vahvistaa mahdollisuuksiamme luoda keskustelua teknologian ja innovaatioiden hyödyistä ja vaikutuksista yhä useamman suomalaisen kanssa”, Tekniikan Akatemia -säätiö TAF:n toimitusjohtaja Markku Ellilä sanoo.

Muut Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat Aalto-yliopisto, FIM, Halton, Metso-Outotec, Metsä Group, Neste, Nokia ja Vaisala.

 

Lisätietoja
Laura Manas, Viestintäpäällikkö, Tekniikan Akatemia -säätiö TAF, puh. 0500 989 286
Annika Ruola, Markkinointijohtaja, Alma Talent, puh. 010 665 2278

Ajankohtaista