Millennium Talks with innovation leaders: Vaisala

Vaisala on yksi maailman johtavia sää-, ympäristö- ja teollisuusmittaustuotteiden ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikainen ilmanlaadun seuranta auttaa säähavaintojen tekemisessä ja voi vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin. Videolla Henkka Hyppönen keskustelee aiheesta Vaisalan John Liljelundin kanssa.

Millennium Talks with innovation leaders sarjan viimeinen, kahdeksas video on julkaistu! Katso Henkka Hyppösen haastattelu Vaisalan John Liljelundin kanssa.

Sarjan juontaja Henkka Hyppönen haastattelee kumppaniorganisaatioiden asiantuntijoita, innovaattoreita ja johtajia siitä, miten heidän organisaationsa vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen.

Sarjassa esiintyvät Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat tieteen ja teknologian edelläkävijöitä.

Kaikki jaksot ovat katsottavissa  Millennium Talks -sivulla ja sosiaalisessa mediassa @millenniumprize.

#millenniumtalks #mtp2020

Ajankohtaista