Millennium Talks with innovation leaders: FIM

FIM tarjoaa sijoituspalveluita sijoittajille ja yksityishenkilöille. Eettisellä ja kestävällä sijoitusstrategialla voidaan edistää positiivisia arvoja ja vaikuttaa sekä ihmisten että yhteiskunnan hyvinvointiin. Henkka Hyppönen ja FIM:n sijoitusjohtaja Mika Leskinen keskustelevat siitä, kuinka investoinnit ilmastomuutoksen ehkäisyyn voivat olla merkittävä tilaisuus yrityksille ja lisätä talouden kasvua ja tarjota hyvinvointia kaikille.

Millennium Talks with innovation leaders sarjan seitsemäs video on julkaistu! Katso Henkka Hyppösen haastattelu FIMin Mika Leskisen kanssa.

 

 

Sarjan juontaja Henkka Hyppönen haastattelee kumppaniorganisaatioiden asiantuntijoita, innovaattoreita ja johtajia siitä, miten heidän organisaationsa vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen.

Sarjassa esiintyvät Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat tieteen ja teknologian edelläkävijöitä.

Sarjan viimeinen jakso julkaistaan pian! Kaikki jaksot ovat katsottavissa  Millennium Talks -sivulla ja sosiaalisessa mediassa @millenniumprize.

#millenniumtalks #mtp2020

Ajankohtaista