Millennium Talks with innovation leaders: Halton

Halton on maailman johtava vaativien tilojen sisäilmaratkaisujen tuottaja. Isäntämme Henkka Hyppönen ja Haltonin hallituksen jäsen Krista Halttunen keskustelevat siitä, miksi työskentely Haltonin innovaatiokeskuksissa toimivien tutkijoiden kanssa on välttämätöntä hyvinvointimme ja paremman huomisen saavuttamiseksi.

Millennium Talks with innovation leaders sarjan kuudes video on julkaistu! Katso Henkka Hyppösen haastattelu Haltonin Krista Halttusen kanssa.

 

 

Sarjan juontaja Henkka Hyppönen haastattelee kumppaniorganisaatioiden asiantuntijoita, innovaattoreita ja johtajia siitä, miten heidän organisaationsa vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen.

Sarjassa esiintyvät Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat tieteen ja teknologian edelläkävijöitä.

Seuraava jakso julkaistaan pian! Uudet viedot julkaistaan Millennium Talks -sivulla ja sosiaalisessa mediassa @millenniumprize.

#millenniumtalks #mtp2020

Ajankohtaista