Hannes Snellmanista Millennium Innovation Forum -kumppani

Pohjoismainen asianajotoimisto Hannes Snellman on aloittanut helmikuussa yhteistyön Tekniikan Akatemia -säätiön (TAF) kanssa Millennium Innovation Forum -kumppanina.

Millennium Innovation Forum, joka järjestetään 27.5. Espoossa, tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan keskusteluun merkittävistä tulevaisuuden innovaatioista ja teknologioista. Tekniikan Akatemia -säätiön ja Hannes Snellmanin kumppanuus vahvistaa vuoropuhelua ja yhteistyötä teollisuuden, akateemisen maailman ja valtion eri toimijoiden välillä.

”Innovaatioilla on keskeinen rooli aikamme suurimpien yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa. Innovaatiot edellyttävät periksiantamattomuutta, rohkeutta, osaamista sekä suojaamista. Innovaatiokyky on myös yritysten uudistumisen ja tulevaisuuden menestyksen edellytys. Jaamme näkemyksen siitä, että innovaatiot syntyvät avoimuudesta sekä eri näkökulmien ja osaamisen kohtaamisista. Millennium Innovation Forumin kumppanina haluamme edistää eri alojen asiantuntijoiden välistä vuoropuhelua sekä osaltamme tukea yhteiskunnallisesti merkittäviä ja hyvinvointia edistäviä innovaatioita,”, Hannes Snellmanin toimitusjohtaja Riikka Rannikko sanoo.

Millennium Innovation Forumin kumppaneiden toiminnassa korostuu organisaatio- ja toimialarajat ylittävä yhteistyö. Yhteistyö on välttämätöntä, jotta vallankumoukselliset ideat voidaan muuttaa läpimurtoinnovaatioiksi ja kaupallistaa.

“Ideoiden suojaaminen on innovaatiotoimialan ytimessä. Lisäksi innovaatioiden suojaaminen muodostaa pohjan niiden kaupallistamiselle. Ensimmäisenä Millennium Innovation Forum Alpha -kumppanina Hannes Snellman osoittaa asiantuntemusta ja ketteryyttä innovaatiokentän ydintoimijoiden joukossa, Tekniikan Akatemia -säätiön toimitusjohtaja Ari Ahonen sanoo.

Millennium Innovation Forum juhlistaa Millennium-teknologiapalkintoa, joka on yksi maailman merkittävimmistä innovaatiopalkinnoista. Millennium-teknologiapalkinto on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville innovaatioille. Palkinto on arvoltaan miljoona euroa, ja se jaetaan seuraavan kerran 26.5.

Lisätietoja
www.millenniuminnovationforum.fi

Taina Tenhunen
Head of Tech and Innovation, Hannes Snellman
taina.tenhunen@hannessnellman.com, +358 9 2288 4214

Ari Ahonen
Toimitusjohtaja, Tekniikan Akatemia -säätiö (TAF)
ari.ahonen@taf.fi, 0400 618 300

Ajankohtaista