Vaisalasta Millennium-teknologiapalkinnon kumppani

Maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys Vaisala on aloittanut kansainvälisen Millennium-teknologiapalkinnon kumppanina 1.10.2019.

Vaisala on aloittanut yhteistyön Tekniikan Akatemia TAF:n kanssa Millennium-teknologiapalkintokumppanina. Kumppanuus vahvistaa vuoropuhelua ja yhteistyötä teollisuuden, akateemisen maailman ja valtion eri toimijoiden välillä. Kumppanuuden ytimessä ovat innovaatiot ja kestävä kehitys.

”Elämme maailmassa, jossa meidän on ratkaistava erittäin monimutkaisia ​​ja haastavia yhteiskunnallisia ja ympäristöön liittyviä ongelmia. Tieteeseen pohjautuvat innovaatiot ovat avainasemassa, kun huolehditaan planeettamme kestävyydestä. Juuri nämä samat asiat heijastuvat myös Vaisalan arvoissa. Meille on kunnia tehdä yhteistyötä Millennium-teknologiapalkinnon kanssa ja edistää omalta osaltamme innovaatioita paremman maailman puolesta”, Vaisalan toimitusjohtaja Kjell Forsén sanoo.

”Teknologiset innovaatiot ovat Vaisalan tekemisen ytimessä, ja siksi Vaisala on erinomainen kumppani Millennium-teknologiapalkinnolle. Vaisala on innovaatioiden ja tuotekehityksen pioneeri. Millennium-teknologiapalkinnolla nostetaan esiin tieteen ja innovaatioiden laajoja vaikutuksia yhteiskuntaan ja ympäristöön nyt ja tulevaisuudessa. Uskon vakaasti, että yhteistyö tuo molemmille organisaatioille paljon hyötyjä”, Tekniikan Akatemia TAF:n toimitusjohtaja Ari Ahonen sanoo.

Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat tieteen ja teknologian edelläkävijöitä, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa rakentamassa kestävää maailmaa. Kumppaniorganisaatiot ovat vahvasti sitoutuneita tutkimukseen, tuote- ja palvelukehitykseen sekä innovaatioihin. Muut Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat Aalto-yliopisto, FIM, Neste, Nokia ja Outotec.

Lisätietoja
Nina Eklund
Viestintä- ja brändijohtaja, Vaisala
nina.eklund@vaisala.com, +358 40 669 1999

Ari Ahonen
Toimitusjohtaja, Technology Academy Finland TAF
ari.ahonen@taf.fi, +358 400 618 300

 

 

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1850 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiön A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki arvopaperipörssissä.
www.vaisala.com
twitter.com/VaisalaGroup

Millennium-teknologiapalkinto on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville innovaatioille. Kansainvälisen palkinnon voittajat ovat saaneet tieteelliseen tutkimuksen tulokset kukoistamaan konkreettisina innovaatioina ja uusina teknologioina, joilla vastataan aikamme suurimpiin globaaleihin haasteisiin. Palkinto on arvoltaan miljoona euroa, ja tasavallan presidentti on palkinnon suojelija. Tekniikan Akatemia TAF jakaa palkinnon joka toinen vuosi.
www.taf.fi/millennium-technology-prize/
twitter.com/millenniumprize

Ajankohtaista