Leni von Bonsdorff aloittaa TAF:n hallituksessa

Tekniikan tohtori Leni von Bonsdorff on nimitetty Tekniikan Akatemian (TAF) hallituksen jäseneksi. von Bonsdorff jatkaa Jarl-Thuren Erikssonin jalan jäljissä Svenska tekniska vetenskapsakademien i Finlandin (STV) edustajana. von Bonsdorff on STV:n hallituksen puheenjohtaja.

”STV on yksi TAF:n perustajäsenistä. Millennium-teknologiapalkinto on ylpeydenaihe, jonka arvot tukevat myös STV:n toiminnan lähtökohtia, kuten kestävää innovointia ja kehitystä teknisellä alalla. Haluan, että tämän hienon palkinnon arvo ja tunnettavuus paranee entisestään. Olen iloinen, että voin tätä kautta olla mukana tukemassa TAF:n toimintaa,Leni von Bonsdorff sanoo.

”TAF:n merkittävimpiä vahvuuksia on yhteistyö elinkeinoelämän, valtionhallinnon ja tiedeyhteisön välillä sekä kattava verkosto näillä kaikilla kolmella alueella. STV:lla on merkittävä rooli yhteisössä ja samalla koko TAF:n toiminnan uudistamisessa”, TAF:n toimitusjohtaja Ari Ahonen kertoo.

 

Lisätietoa TAF:n hallituksesta.

Ajankohtaista