Tuo teknologiasi esiin Tekniikan päivillä 2015!

Vuoden 2015 Tekniikan päivät järjestetään Tampereella 22.– 24.10.2015. Tämän lisäksi satelliittitapahtumia järjestetään Oulussa (30– 31.10.), Turussa (30.– 31.10.) ja Helsingissä (6.– 7.11.). Tekniikan päivät etsii tammikuun aikana yrityksiä, jotka olisivat kiinnostuneita esittelemään uusia teknologioitaan tapahtumissa.

Tekniikan päivien pääteemana on Tiedon valoa, ja se sisältää seuraavat teemat:  Digitaalinen terveysvallankumous, Tiedon hyötykäyttö, Sosiaalinen media, Big data, Koneiden internet ja Digitalisaatio.  Tampereen tapahtumaan odotetaan 2000 koululaista ja 1000 muuta osallistujaa. Kaiken kaikkiaan tapahtumien kävijämäärätavoite on n. 6000 henkilöä.

Haemme tapahtumiin yrityspartnereita, jotka voisivat tuoda tapahtumaan lisäarvoa esittelemällä käytännössä uusia teknologioitaan. Kyseeseen voisivat tulla esimerkiksi uudet mobiililaitesovellukset terveyden, turvallisuuden, matkailun tai viihteen alueelta. Myös tietoon tai digitaalisuuteen liittyvät muut tekniikat ovat mielenkiintoisia tapahtumalle.  Partneri voisi tuoda teknologiansa esiin suurelle yleisölle, yrityksille ja/tai koululaisille:

  • Yleisötapahtumat:  Parnerilta toivotaan vaikuttavia demonstraatioita omalle osastolle joltain tapahtuman teema-alueelta.
  • Yritysseminaari: Koneiden Internet –aiheisessa seminaarissa kohderyhmänä ovat PK-yritykset, joille voi myös räätälöidä teknisiä demonstraatioita.
  • Koululaistapahtumat: Elämyksellisten työpajojen tai demonstraatioiden järjestäminen yläaste- tai lukioikäisille. Tapahtuman rekrytoimat yliopisto-opiskelijat voivat tarvittaessa vetää työpajat, jos partneri toimittaa tarvittavan tiedon, sekä  laitteet ja/tai ohjelmistot. Toteutuksen yksityiskohdat vaihtelevat paikkakunnittain.

Tapahtumaan osallistumisen hinnoittelu:

  • tekniikan esittely tapahtumassa, ei muuta näkyvyyttä (rajoitettu määrä partnereita):  0 EUR
  • tekniikan esittely tapahtumassa, laaja näkyvyys tapahtumassa: sponsorointisopimus, ota yhteys  johanna.fraki[a]taf.fi

Kulta- ja hopeaponsoripaketteihin sisältyy esittelyalue tapahtumissa, erikoistapahtumien brändäystä, logonäkyvyyttä, sekä omia puheenvuoroja yleisöpäivän tapahtumassa.

Tekniikan päivien järjestelytoimikunta valitsee partnerit, jotka pääsevät ilman kustannuksia tapahtumaan. Valinta perustuu tarjotun demonstraation tapahtumakävijälle tuomaan lisäarvoon.

Hakeminen: täyttäkää lomake  osoitteessa https://technologyacademyfinland.wufoo.com/forms/z1gmetdw09fm1ly/

Lisätietoja: kristiina.tattari[a]tut.fi

 

Tekniikan päivät 2015 järjestelykomitea:
Tekniikan Akatemia TAF
Tampereen teknillinen yliopisto
Aalto-yliopisto
Helsingin yliopisto
Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Oulun yliopisto
Turun yliopisto
Åbo Akademi

Ajankohtaista