Millennium-glögit eduskunnassa

TAF ja eduskunnan Tulevaisuusvaliokunta järjestivät glögitilaisuuden kansanedustajille ja TAF:n yhteistyökumppaneille Pikkuparlamentissa 10.12. Tilaisuuden aluksi USA:n suurlähettiläs Bruce Oreck herätteli vieraita pohtimaan Suomen menestyksen edellytyksiä tulevaisuudessa: ”Suomen vahvuus on sen pienuus ja ketteryys. Täällä on kaikki edellytykset menestyä, jos vain uskallamme uudistua ja luopua vanhanaikaisista tavoista tehdä asioita”, Oreck totesi.  Rennon seurustelun lomassa glögivieraat saivat tutustua myös uusiin kestäviin energiaratkaisuihin Aalto-yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston sekä Neste Oilin demopisteissä. Vieraita viihdytti jouluisin sävelmin Ira Kaspi Trio.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC      SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ajankohtaista