Northern Glow -innovaatiotapahtuma Oulussa 29.8.2014

Oulussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Northern Glow tuo valokeilaan pohjoisen bisneksen ja tulevaisuuden kasvutarinat. Päivän täydeltä huippupuhujia ja verkostoitumista SuperPark Areenalla. Tapahtumaa maustaa Oulun Rotuaarilla illalla rokkaava ilmakitaran MM-finaali. Tervetuloa Ouluun inspiroitumaan!

Päivän ohjelmassa vuorottelevat kaikille yhteinen ohjelma ja ryhmäsessiot. Sessioiden neljästä pohjoisesta teemakokonaisuudesta jokainen löytää itselleen jotain. Illan verkostoitumistilaisuudessa on luvassa kiinnostavia kohtaamisia uusien ja tuttujen bisneskumppaneiden kanssa. Tilaisuus on pääosin suomenkielinen.

Glow-teemat

  • Älyhyvä kaupunki
  • Perinteinen liiketoiminta loikkaa eteenpäin
  • Kiihdytystä kasvuun
  • Arktinen korkeapaine

Glow vaatii muutosta

Northern Glow ei ole mikään tavallinen foorumi. Osallistuja hakevat yhdessä vaatimuksia julkiselle vallalle, korkeakouluille ja yrityksille. Vaatimukset kootaan yhteen ja yleisö äänestää ne tärkeysjärjestykseen. Tule mukaan vaikuttamaan!

Tilaisuus on maksuton, mutta sinne tulee ilmoittautua etukäteen.

Northern Glow -ohjelma

Ajankohtaista