Vaisala – Millennium-teknologiapalkinnon yhteistyökumppani


Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1 600 ammattilaista ympäri maailmaa.

80-vuotisen kokemuksensa avulla Vaisala mahdollistaa paremman elämänlaadun tarjoamalla kattavan valikoiman innovatiivisia havainto- ja mittaustuotteita ja palveluja meteorologian ja valittujen säästä riippuvaisten toimialojen sekä teollisuuden mittaustarpeisiin. Vaisala jatkaa perustajansa, professori Vilho Väisälän työtä tarjoamalla laitteita ja palveluita, jotka auttavat suojelemaan omaisuutta, ihmisiä ja maapalloa.

Uteliaisuus on aina ollut yksi Vaisalan toiminnan kulmakivistä. Menestyksemme perustuu jatkuvaan huippuinnovaatioiden kehitykseen. Maailmantalouden muutoksessa, uusien innovaatioiden ja ratkaisujen merkitykset korostuvat enemmän kuin koskaan.

Tekniikan Akatemia (TAF) on jo vuodesta 2004 myöntänyt miljoonan euron arvoista Millennium-teknologiapalkintoa. Me Vaisalassa tuemme mielellämme palkintoa, joka nostaa esiin ihmisten elämänlaatua parantavia ja kestävää kehitystä edistäviä innovaatioita, sekä kannustaa nuoria teknologia-aloille.

Vaisala toimittaa luotettavia ympäristöhavaintoja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi, aina äärisääolosuhteista teollisten prosessien mittaamiseen. Tekemämme työ ja kehittämämme teknologiat vaikuttavat päivittäin miljardien ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.