SEB – Millennium-teknologiapalkinnon yhteistyökumppani


SEB on johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja. Tarjoamme laajan valikoiman pankkipalveluita kaikille asiakasryhmille Ruotsissa ja Baltian maissa. Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa toiminnan painopiste on yritysten ja instituutioiden pankkipalveluissa.

SEB on ollut Tekniikan Akatemian yhteistyökumppani vuodesta 2004 jolloin ensimmäinen Millennium-teknologiapalkinto jaettiin Tim Berners-Lee:lle.

Tulevien sukupolvien tukeminen on sponsorointitoimintamme punainen lanka. Tämä tarkoittaa, että priorisoimme yhteistyötä kolmella osa-alueella, jotka ovat yrittäjyys ja innovaatio, koulutus sekä nuoriso.

SEB on aina pankin perustamisesta lähtien osallistunut aktiivisesti yhteiskunnan ja markkinoiden kehittämiseen siellä missä SEB toimii. Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, sillä tiedämme, että pitkäjänteisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat kannattavia.

Haluamme tukea asiakkaitamme, luoda arvoa osakkeenomistajillemme ja edistää osaltamme yhteiskunnan kehitystä yleisesti. Saavuttaaksemme tämän meidän on tehtävä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, työntekijöiden, sijoittajien, toimittajien ja strategisten kumppaneiden kanssa. Haluamme toimia avoimesti ja läpinäkyvästi sekä parantaa mahdollisuuksia käydä suoraa ja selkeää vuoropuhelua.

SEB palvelee suunnilleen 3 000 yritysasiakasta, 400 000 pientä ja keskisuurta yritystä sekä noin 4 000 000 yksityistä asiakasta.