Millennium Talks

Kaikille avoimissa Millennium Talks -tilaisuuksissa keskustellaan ajankohtaisista teknologia-aiheista. Ilmoittaudu seuraaviin tilaisuuksiin! »

Zora-robotti

Teknoloikka

Teknoloikka-ohjelma kannustaa nuoria teknologia-alojen pariin. Haemme parhaillaan yrityksiä syksyn 2017 harjoittelun työnantajiksi: lähde mukaan! Harjoittelu on suunnattu alle 22-vuotiaille lukion suorittaneille nuorille, joilla ei ole vielä korkeakoulupaikkaa. »

SAMSUNG CSC

Tekniikan päivät

Suurelle yleisölle suunnattu tiedetapahtuma Tekniikan päivät esittelee luonnontieteiden ja teknologian uutuuksia. Seuraavan kerran Tekniikan päivät järjestetään syksyllä 2017. »

Tapahtumat nettisivu 760x760

Millennium-kunnianosoitus

Tunnustukset myönnetään joka toinen vuosi suomalaisille tutkijoille ja kasvuyrityksille, joiden tutkimus- ja toimialat liittyvät edellisen vuoden Millennium-teknologiapalkinnon voittajan alaan. »

2026

Apurahojen ja palkintojen jako

TAF järjestää vuosittain teknistieteelliselle tutkimukselle ja kehitykselle myönnettävien apurahojen ja palkintojen jakotilaisuuden kutsuvieraille. Vuonna 2016 apurahat jaettiin 5.4. »

2014_Palkinnot_apurahat_225_lowres

Millennium-teknologiapalkinto 2016

Millennium-teknologiapalkinto 2016 jaettiin 24.toukokuuta.

Lue lisää tapahtumasta! »

Piikide

MillenniumX-innovaatio-tapahtuma

Maksuton nuortentapahtuma järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla 20.–22.5 2016. Tarjolla oli innovaatioihin ja teknologiaan johdattavaa tekemistä ala- ja yläkouluikäisille sekä lukiolaisille. »

MillenniumX

Millennium Youth Camp

Kansainvälinen Millennium Youth Camp -tiedeleiri kokosi kesäisin Suomeen 60 lahjakasta  16 – 19-vuotiasta nuorta tutustumaan suomalaisiin yrityksiin sekä luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan tutkimukseen. Leiriä ei ole järjestetty vuoden 2014 jälkeen. »

MYC-nosto